Bands 2020

BANDS 2020

 

 


Rasmus Seebach


Han gæstede Musik i Gryden 2018 med sit fantastiske show og tog publikum med storm – næste år gør han det igen. Tag godt imod: RASMUS SEEBACH! Med hits som ”Natteravn”, ”Lidt i fem”, ”Engel” og mange af de andre kæmpehits skaber han ægte magi i samarbejde med sit publikum. Han har netop udgivet et par nye numre og der er flere på vej. Vi glæder os til at feste med jer! 
Infernal


De kan starte en fest som ingen andre. Der er fuld smæk på fra første strofe og showet er i en klasse for sig.


Løft basarmene og tag godt i mod INFERNAL!
Kalinka”, ”From Paris To Berlin”, ”I won’t be Crying” - Infernal har tidligere væltet pladsen og i 2020 gør de det igen. Lina og Paw lover at slippe partymonsteret fri og den dynamiske duo fanger, fra første anslag, folk ind og river dem rundt!
Hjalmer


Han er ung, han er charmerende og så har han evnen til at skære den perfekte popsang. HJALMER er næste navn på plakaten og det unge sangskrivertalent er helt i sit rette element når han står på scenen. Med sit nærvær og publikumstække er han en populær herre blandt publikum. Han skriver sange om det at være ung og om alle de facetter der er i tiden ind i voksenlivet.
Rasmus Bjerg


De røde seler og det karakteristiske skæg er en del af varemærket når RASMUS BJERG hylder JOHN MOGENSEN. Unge som ældre kan synge med på ”Der er noget galt i Danmark” og ”Fut i Fejemøget” og der er dømt folkefest for hele familien!


Filmen ”Så længe jeg lever” er set af mere end 400.000 i biografen og nu kan du altså opleve musikken fra legenden gengivet live i Grindsted d. 1/8-20.


Musik i Gryden arrangeres af Grindsted gymnastik og idrætsforening.

 

 

Hovedsponsor:                            Øvrige sponsorer:

Kontakt Musik i Gryden

 

Skriv til os på:

 

info@musikigryden.dk